Last Minute Kamena Vourla, North And Central Greece Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 204EUR - 204EUR)

Afiseaza harta
Hotel Levendi, Kamena Vourla

Hotel Levendi  

Kamena Vourla, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Autocar (02.08 - 03.10.2021)
  • Fara transport
Hotel Mitsis Galini Wellness Resort And Spa, Kamena Vourla

Hotel Mitsis Galini Wellness Resort And Spa

Kamena Vourla, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (05.08 - 03.10.2021)
  • Fara transport

Despre Kamena VourlaPrezentare si poze Kamena Vourla

Kamena Vourla

Kamena Vourla este un oraș și o fostă municipalitate în Phthiotis, Grecia. Orasul a fost cunoscut anterior ca Palaiochori. Kamena Vourla este situat pe coasta de sud a Golfului Mali, la 4 km vest de Capul Knimis, care separă Golful Mali de Golful de Nord Euboean. Munții Knimis se ridica chiar la sud de orasu. Acesta este traversat de Drumul național 1, care face legătura între Atena și Salonic.

Last Minute Kamena Vourla

Direct Booking

Last Minute Kamena Vourla Grecia vara 2021 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Kamena Vourla North And Central Greece cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kamena Vourla

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kamena Vourla?

Mitsis Galini Wellness Spa Resort, Hotel Noufara, Hotel Alexandros, Hotel Violetta, Hotel Levendi sunt cele mai populare hoteluri din Kamena Vourla

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kamena Vourla?

Mitsis Galini Wellness Spa Resort, Hotel Noufara, Hotel Levendi, Hotel Violetta, Hotel Sissy sunt cele mai apreciate hoteluri din Kamena Vourla ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kamena Vourla.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kamena Vourla?

Mitsis Galini Wellness Spa Resort, Hotel Levendi, Hotel Violetta, Hotel Dellis Hotel, FOTINI sunt cele mai apreciate hoteluri din Kamena Vourla ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kamena Vourla.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kamena Vourla?

Hotel Levendi sunt cele mai apreciate hoteluri din Kamena Vourla cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kamena Vourla.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kamena Vourla?

Mitsis Galini Wellness Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kamena Vourla cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kamena Vourla.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kamena Vourla?

Mitsis Galini Wellness Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kamena Vourla ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kamena Vourla.