Oferte cazare Itea, Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2022
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Trokadero, Itea

Hotel Trokadero  

Itea, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Fara transport
Nafsika Palace, Itea

Nafsika Palace

Itea, Zona metropolitana Atena, Grecia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Kalafati, Itea

Kalafati

Itea, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Fara transport
  Galini, Itea

  Galini

  Itea, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Fara transport
   Nafsika Beach, Itea

   Nafsika Beach

   Itea, Zona metropolitana Atena, Grecia

    • Fara transport

    Oferte Itea

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Itea, Zona Metropolitana Atena, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Itea incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera din Itea este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Itea sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Itea, Early Booking Itea, Last Minute Itea, Programe si Oferte Speciale Itea.

    Itea este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Itea. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Itea cu servicii minime pana la resorturi de lux din Itea cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Itea cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Itea dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Itea pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Itea unde pot gasi liniste si destindere.

    Oferte cazare Itea, Zona Metropolitana Atena, Grecia vara 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Itea

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Itea?

    Hotel Trokadero, NAFSIKA BEACH, Kalafati, Galini, Nafsika Palace sunt cele mai populare hoteluri din Itea

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Itea?

    Hotel Trokadero, NAFSIKA BEACH, Kalafati, Nafsika Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Itea ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Itea.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Itea?

    Hotel Trokadero, Nafsika Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Itea ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Itea.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Itea?

    Hotel Trokadero sunt cele mai apreciate hoteluri din Itea cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Itea.