Early Booking Insulele Ionice Grecia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 91.6EUR - 91.6EUR)
Hotel Elena, Sivota Town

Hotel Elena  

Sivota Town, Insulele Ionice, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Insulele Ionice

Insulele Ionice

Faimoasa peste tot în lume, ca insula mitică a lui Odysseus, Ithaca farmeca vizitatorii cu apa verde albastra și verdeață luxuriantă. Acesta este un loc mic ideal pentru familii și cupluri romantice. Înotati în apa de cristal, mergeti pe jos de-a lungul traseelor montane, luati masa în taverne de pește și discutati cu localnicii primitori. În a doua zi, bucurați-vă de soarele fierbinte și apa curată, iar seara plimbati-va de-a lungul plajei pe promenada din Vathy și cu băutură relaxantă. Filiatro, Sarakiniko și Agios Ioannis sunt plajele uimitoare din insula Ithaca, în timp ce veți găsi multe alte golfuri izolate să înoatati. Puteți merge în vacanțe sau ca o excursie de o zi spre Ithaca Grecia din Kefalonia.

Black Friday Insulele Ionice

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Insulele Ionice, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Insulele Ionice.

Ofertele turistice Early Booking Insulele Ionice vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Insulele Ionice pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Insulele Ionice este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insulele Ionice.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Insulele Ionice au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Insulele Ionice scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Insulele Ionice cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insulele Ionice in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Insulele Ionice sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Insulele Ionice prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insulele Ionice si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insulele Ionice si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Insulele Ionice Grecia vara 2023 - oferte Inscrieri timpurii Litoral Ionice cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insulele Ionice

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insulele Ionice?

ITHACA S POEM, Adastra Ithaca Luxury Suites, Tesoro of Ithaca, LAZARETO PALACE, Calamos Beach Family Club Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Insulele Ionice

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insulele Ionice?

LAZARETO PALACE, Calamos Beach Family Club Hotel, Perantzada..1811 Art Hotel, Agamemnon Beach, Hotel Mentor sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele Ionice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insulele Ionice.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insulele Ionice?

Calamos Beach Family Club Hotel, Symmetron Suites, Omirikon sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele Ionice cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insulele Ionice.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insulele Ionice?

ITHACA S POEM, LAZARETO PALACE, Tesoro of Ithaca, Calamos Beach Family Club Hotel, Agamemnon Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele Ionice ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insulele Ionice.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insulele Ionice?

Calamos Beach Family Club Hotel, Symmetron Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele Ionice cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insulele Ionice.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insulele Ionice?

ITHACA S POEM, LAZARETO PALACE, Calamos Beach Family Club Hotel, Agamemnon Beach, Symmetron Suites sunt hoteluri din Insulele Ionice ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Insulele Ionice?

LAZARETO PALACE, Calamos Beach Family Club Hotel, Hotel Elena sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Insulele Ionice. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Insulele Ionice.