Autocar Insula Skopelos Grecia vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Insula Skopelos

Insula Skopelos

Situata în Insulele Sporade de Nord, între Skiathos si Alonnissos, Skopelos este o insula de 13 mile lungime şi o lăţime maximă de peste 5 mile. Skopelos este cunoscuta pentru greci ca insula verde şi albastra, datorita pădurilor care acoperă o mare parte din insula, coborand pana la malul apei.

Sejururi Autocar Insula Skopelos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Insula Skopelos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insula Skopelos. Puteti rezerva hotelul preferat din Insula Skopelos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Skopelos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Insula Skopelos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Insula Skopelos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Insula Skopelos Grecia 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Insula Skopelos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Skopelos?

sunt cele mai populare hoteluri din Insula Skopelos