Oferte Cazare Insula Skopelos Grecia vara 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Insula Skopelos

Insula Skopelos

Situata în Insulele Sporade de Nord, între Skiathos si Alonnissos, Skopelos este o insula de 13 mile lungime şi o lăţime maximă de peste 5 mile. Skopelos este cunoscuta pentru greci ca insula verde şi albastra, datorita pădurilor care acoperă o mare parte din insula, coborand pana la malul apei.

Oferte Insula Skopelos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Insula Skopelos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Insula Skopelos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Insula Skopelos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Insula Skopelos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Insula Skopelos, Early Booking Insula Skopelos, Last Minute Insula Skopelos, Programe si Oferte Speciale Insula Skopelos.

Grecia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Insula Skopelos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Insula Skopelos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Insula Skopelos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Insula Skopelos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Insula Skopelos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Insula Skopelos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Insula Skopelos unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Insula Skopelos Grecia 2023 - Alege din 352 oferte disponibile cu discount pana la 30% si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Insula Skopelos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Skopelos?

Hotel Rigas, Hotel Afrodite, Hotel Aperitton, Hotel Skopelos Holidays and Spa, Adrina Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Insula Skopelos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Skopelos?

Hotel Rigas, Hotel Afrodite, Hotel Aperitton, Hotel Skopelos Holidays and Spa, Adrina Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Skopelos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Skopelos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Skopelos?

Hotel Rigas, Hotel Aperitton, Hotel Skopelos Holidays and Spa, Yellow Stella Studios, Hotel Selenunda sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Skopelos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Skopelos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Skopelos?

Hotel Afrodite, Hotel Skopelos Holidays and Spa, Hotel Aegeon, Hotel Elios Holidays, Hotel Alkistis sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Skopelos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Skopelos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Skopelos?

Hotel Rigas, Hotel Aperitton, Hotel Skopelos Holidays and Spa, Adrina Resort Spa, Hotel Selenunda sunt hoteluri din Insula Skopelos ce au acces gratuit la internet