Early Booking Insula Samothraki Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 156.3EUR - 156.3EUR)

Afiseaza harta
Mariva Bungalows, Samothraki

Mariva Bungalows  

   Scor 8.4 din 7 comentarii

Samothraki, Insula Samothraki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Insula Samothraki

Insula Samothraki

Samothraki este o insulă grecească situată în nordul Mării Egee. Cu o lungime de 17 kilometri și o suprafață totală de 178 kilometri pătrați, Samotraki este o localitate din regiunea Evros, provincia Macedonia Orientală și Tracia. Principalele ocupații ale locuitorilor sunt legate de pescuit și turism.

Cea mai mare parte a insulei se compune din al doilea cel mai înalt munte din Marea Egee, Muntele Saos, cu cel mai înalt vârf Fegari (care înseamnă "lună" în limba greacă) de 1.611m. Tot muntele este plin de vegetație sălbatică, nenumărate cascade și bazine naturale (vathres), care nu se usuca pe tot parcursul anului. Trasee pretutindeni fac toate aceste locuri accesibile pentru familii, precum și pentru alpiniști cu experiență.
Atributele naturale ale Insulei Samothraki sunt: dramatic, mare și neîmblânzit. Există păduri dese de măsline și de pin, arbuști desi și poieni umede, întunecate unde cascade plonjează în bazine adânci, de gheață. Străzile sunt răsucite si pietruite, iar casele construite din bazalt și gresie roșie, unele din piatră gri altele albe. Peisajul este meditativ.

Early Booking Insula Samothraki

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Insula Samothraki, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Insula Samothraki.

Ofertele turistice Early Booking Insula Samothraki vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Insula Samothraki pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Insula Samothraki este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insula Samothraki.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Insula Samothraki au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Insula Samothraki scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Insula Samothraki cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insula Samothraki in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Insula Samothraki sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Insula Samothraki prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insula Samothraki si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insula Samothraki si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Insula Samothraki Grecia vara 2020 - oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Samothraki cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !