Oferte speciale Insula Lemnos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Alte oferte speciale× (1 oferte, 105EUR - 105EUR)

Despre Insula Lemnos

Insula Lemnos

Limnos, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Grecia, cu plaje pitoresti, sate traditionale neatinse de turismul modern, abia se potriveste cu stereotipurile care circula despre insulele grecesti. Este o insula destul de joasa, cu dealuri line, presarate cu pajisti verzi primavara si galben-ocru vara.

A fost insula de bastina a zeului-fierar Hephaistos (Vulcan in mitologia romana), care era venerat pe muntele Moschylus. In vechime, acesta emitea gaze, insa astazi trecutul lui vulcanic se manifesta prin izvoarele calde astringente si prin pamantul limnian sulfuric, folosit in vremea ocupatiei turcesti pentru vindecarea ranilor si pentru a calma durerile de stomac.

Oferte speciale Insula Lemnos

Direct Booking

Oferte speciale Insula Lemnos Grecia 2021 - 2022 - oferte speciale Lemnos cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insula Lemnos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Lemnos?

Varos Village Traditional Hotel, Fereniki Studios, Aristi Studios, Hotel Limnos, Hotel Ifestos sunt cele mai populare hoteluri din Insula Lemnos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Lemnos?

Varos Village Traditional Hotel, Hotel Diamantidis, Hotel Limnos, Platys Beach Hotel, Magda Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Lemnos?

Varos Village Traditional Hotel, Platys Beach Hotel, Galazio Limani Apartments, Hotel Lithoessa, Dina Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Lemnos?

Aristi Studios, Platys Beach Hotel, Villa Victoria, Hotel Lemnos Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insula Lemnos?

Platys Beach Hotel, Magda Studios, Villa Victoria, Hotel Lemnos Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Lemnos?

Limnos Windmills, Dina Hotel sunt hoteluri din Insula Lemnos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Lemnos?

Varos Village Traditional Hotel, Hotel Diamantidis, Platys Beach Hotel, Hotel Nirvana Studios, Artemis Studios sunt hoteluri din Insula Lemnos ce au acces gratuit la internet