Last Minute Insula Lemnos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 135.3EUR - 135.3EUR)

Despre Insula Lemnos

Insula Lemnos

Limnos, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Grecia, cu plaje pitoresti, sate traditionale neatinse de turismul modern, abia se potriveste cu stereotipurile care circula despre insulele grecesti. Este o insula destul de joasa, cu dealuri line, presarate cu pajisti verzi primavara si galben-ocru vara.

A fost insula de bastina a zeului-fierar Hephaistos (Vulcan in mitologia romana), care era venerat pe muntele Moschylus. In vechime, acesta emitea gaze, insa astazi trecutul lui vulcanic se manifesta prin izvoarele calde astringente si prin pamantul limnian sulfuric, folosit in vremea ocupatiei turcesti pentru vindecarea ranilor si pentru a calma durerile de stomac.

Last Minute Insula Lemnos

Direct Booking

Last Minute Insula Lemnos Grecia vara 2021 - oferte Last Minute Litoral Lemnos cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insula Lemnos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Lemnos?

Fereniki Studios, Aristi Studios, Hotel Limnos, Hotel Diamantidis, Dina Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Insula Lemnos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Lemnos?

Hotel Limnos, Hotel Diamantidis, Platys Beach Hotel, Hotel Evgatis, Hotel Apollo Pavillon sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Lemnos?

Dina Hotel, Platys Beach Hotel, Galazio Limani Apartments, Hotel Lithoessa, Varos Village Traditional Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insula Lemnos?

Platys Beach Hotel, Villa Victoria, Hotel Lemnos Village, Magda Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Lemnos?

Aristi Studios, Platys Beach Hotel, Villa Victoria, Hotel Lemnos Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Lemnos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Lemnos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Lemnos?

Dina Hotel, Limnos Windmills sunt hoteluri din Insula Lemnos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Lemnos.