Autocar Insula Kefalonia Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 275EUR - 275EUR)

Afiseaza harta
Grecia - Pelerinaj In Kefalonia 2020 Autocar , Kefalonia

Grecia - Pelerinaj In Kefalonia 2020 Autocar

Kefalonia, Insula Kefalonia, Grecia

  • Autocar (13.08 - 17.08.2020)

  Despre Insula Kefalonia

  Insula Kefalonia

  Skala Potamia este o statiune estivala foarte populara amplasata la aproape 15 kilometri de Thassos Town şi aproximativ 32 de kilometri de Skala Prinos.

  Sejururi Autocar Insula Kefalonia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Insula Kefalonia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insula Kefalonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Insula Kefalonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Kefalonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Insula Kefalonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Insula Kefalonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Insula Kefalonia Grecia vara 2020 - 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Insula Kefalonia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Kefalonia?

  Hotel Karavados Beach, Hotel Mareblue Apostolata Island Resort And Spa, Cephalonia Palace, Hotel Melidron, Hotel Mouikis sunt cele mai populare hoteluri din Insula Kefalonia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Kefalonia?

  Hotel Karavados Beach, Hotel Mareblue Apostolata Island Resort And Spa, Cephalonia Palace, Hotel Melidron, Hotel Mouikis sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Kefalonia.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Kefalonia?

  Hotel Mareblue Apostolata Island Resort And Spa, Hotel Astra Village, Utopia Hotel Spa, Hotel Cyprotel Kefalonia Garden Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Kefalonia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Kefalonia?

  Hotel Karavados Beach, Cephalonia Palace, Porto Skala Hotel Village, Hotel Harbour View, Hotel Apollonion Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Kefalonia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Kefalonia?

  Hotel Mareblue Apostolata Island Resort And Spa, Cephalonia Palace, Porto Skala Hotel Village, Hotel Apollonion Resort Spa, SotirisStudiosApartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Kefalonia.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insula Kefalonia?

  Hotel Leivatho, Hotel Astir Rooms, Aura Boutique Hotel, Hotel Tourist, Green Bay Studios And Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Kefalonia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insula Kefalonia.