Early Booking Insula Evia Grecia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (17 oferte, 392EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Palmariva Beach , Evia

Hotel Palmariva Beach     

   Scor 8.8 din 19 comentarii

Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (12.05 - 09.10.2023)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.01.2023

Hotel Altamar, Pefki Evia

Hotel Altamar

   Scor 9.5 din 7 comentarii

Pefki Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (13.04 - 17.04.2023)
 • Fara transport
Hotel Miramare , Eretria

Hotel Miramare   

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Eretria, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (12.05 - 09.10.2023)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.11.2022

Amarynthos Resort, Evia

Amarynthos Resort  

Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (12.05 - 09.10.2023)
 • Fara transport
Eretria Village Resort Conference Center, Evia

Eretria Village Resort Conference Center

   Scor 7.3 din 3 comentarii

Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Eretria Spa Resort, Eretria

Hotel Eretria Spa Resort

Eretria, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (12.05 - 09.10.2023)
 • Fara transport
Hotel Marmari Bay, Evia

Hotel Marmari Bay  

   Scor 9.3 din 4 comentarii

Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Irene Studios, Artemisio

Hotel Irene Studios

   Scor 8.5 din 5 comentarii

Artemisio, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (13.04 - 17.04.2023)
 • Fara transport
Hotel Negroponte Resort Eretria, Eretria

Hotel Negroponte Resort Eretria  

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Eretria, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (12.05 - 09.10.2023)
 • Fara transport
Kymi Palace, Evia

Kymi Palace  

Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Lucy Hotel, Chalkida

Lucy Hotel  

Chalkida, Insula Evia, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Venus Beach Hotel , Nea Styra

Venus Beach Hotel   

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Nea Styra, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Mitho, Edipsos Evia

Hotel Mitho

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (12.05 - 09.10.2023)
  • Fara transport

  Despre Insula Evia

  Insula Evia

  La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

  Black Friday Insula Evia

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Insula Evia, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Insula Evia.

  Ofertele turistice Early Booking Insula Evia 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Insula Evia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Insula Evia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insula Evia.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Insula Evia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Insula Evia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Insula Evia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insula Evia in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Insula Evia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Insula Evia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insula Evia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insula Evia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Insula Evia Grecia vara 2023 - Peste 10 oferte Inscrieri timpurii Litoral Evia cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Intrebari frecvente despre Insula Evia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Evia?

  Hotel Palmariva Beach , Brown Beach Eretria Ex Grand Bleu Sea Resort Hotel, Hotel Miramare , Hotel Altamar, Amarynthos Resort sunt cele mai populare hoteluri din Insula Evia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Evia?

  Hotel Palmariva Beach , Brown Beach Eretria Ex Grand Bleu Sea Resort Hotel, Hotel Miramare , Hotel Altamar, Amarynthos Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Evia?

  Hotel Negroponte Resort Eretria, Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Hotel Hermes, Kentrikon Hotel Spa, Iris Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Evia?

  Hotel Palmariva Beach , Brown Beach Eretria Ex Grand Bleu Sea Resort Hotel, Hotel Miramare , Amarynthos Resort, Eretria Village Resort Conference Center sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insula Evia?

  Hotel Palmariva Beach , Brown Beach Eretria Ex Grand Bleu Sea Resort Hotel, Hotel Negroponte Resort Eretria, Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Avantis Suites Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Evia?

  Hotel Palmariva Beach , Brown Beach Eretria Ex Grand Bleu Sea Resort Hotel, Hotel Miramare , Eretria Village Resort Conference Center, Maria Louisa Studio sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Evia.

    Cititi articolele despre Insula Evia, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

  11.09.2019 Grecia

  Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.