Autocar Insula Evia cu plecare din Calimanesti Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (8 oferte, 224EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Studio Athineon, Pefki

Studio Athineon

Pefki, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
 • Fara transport
Studio Konstantinos, Pefki

Studio Konstantinos

Pefki, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
 • Fara transport
Maria Louisa Studio, Pefki

Maria Louisa Studio

   Scor 9 din 1 comentarii

Pefki, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 29.07.2019

  Mirtia, Pefki

  Mirtia

     Scor 8.3 din 1 comentarii

  Pefki, Insula Evia, Grecia

   • Autocar (14.05 - 11.10.2020)
   • Fara transport
   Asteria Studio, Edipsos Evia

   Asteria Studio

   Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

    • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
    • Fara transport
    Hotel Artemision, Edipsos Evia

    Hotel Artemision

    Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

    • Hotel aproape de plaja  
    • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
    • Fara transport
    Hermes, Edipsos Evia

    Hermes

    Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

     • Autocar (29.09 - 11.10.2020)
     • Fara transport
     Pelerinaj La Sfantul Ioan Rusul 6 Zile Autocar 2020 Insula, Evia

     Pelerinaj La Sfantul Ioan Rusul 6 Zile Autocar 2020 Insula

     Evia, Insula Evia, Grecia

      • Autocar (23.05 - 28.05.2020)
       Date de plecare: 23.05

      Despre Insula Evia

      Insula Evia

      La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Calimanesti in Insula Evia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insula Evia. Puteti rezerva hotelul preferat din Insula Evia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Evia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul catre Insula Evia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta in Insula Evia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Calimanesti Insula Evia Grecia 2020 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 6 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

        Cititi articolele despre Insula Evia, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

      Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

      11.09.2019 Grecia

      Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.