Autocar Insula Evia cu plecare din Braila Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 74.2EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
9 Queens Spa Hotel, Edipsos Evia

9 Queens Spa Hotel

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (27.09 - 22.09.2022)
 • Fara transport
Galini, Edipsos Evia

Galini

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
  • Fara transport

  Despre Insula Evia

  Insula Evia

  La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Braila in Insula Evia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Insula Evia. Puteti rezerva hotelul preferat din Insula Evia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Evia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Insula Evia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Insula Evia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Braila Balneo Insula Evia Grecia 2021 - 2022 la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Peste 32 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Insula Evia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Evia?

  Hotel Irene Studios, Hotel Altamar, Efstratios Hotel, Pefki Studios, 9 Queens Spa Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Insula Evia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Evia?

  Hotel Irene Studios, Hotel Altamar, 9 Queens Spa Hotel, Hotel Posidonio Studios, HOTEL 40 PLATANIA sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Evia?

  HOTEL 40 PLATANIA, Island sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Evia?

  Hotel Irene Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Evia?

  9 Queens Spa Hotel sunt hoteluri din Insula Evia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Evia.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Insula Evia?

  Efstratios Hotel, Pefki Studios, 9 Queens Spa Hotel sunt hoteluri din Insula Evia ce au acces gratuit la internet

    Cititi articolele despre Insula Evia, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

  11.09.2019 Grecia

  Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.