Oferte cazare Halkida, North And Central Greece Grecia vara 2019
(5 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Hotel Pelagos, Halkida

Hotel Pelagos

Halkida, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Philoxenia, Halkida

Hotel Philoxenia

Halkida, North and Central Greece, Grecia

  • Fara transport
  Lucy Hotel, Halkida

  Lucy Hotel

  Halkida, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Eleonas Bungalows, Halkida

  Eleonas Bungalows

  Halkida, North and Central Greece, Grecia

   • Fara transport
   Hotel John's, Halkida

   Hotel John's

   Halkida, North and Central Greece, Grecia

    • Fara transport

    Despre HalkidaPrezentare si poze Halkida

    Halkida

    Situat pe coasta de vest a Evia Centrală și de sub 80 km nord de Atena, Halkida este capitala insulei si unul dintre cele mai vechi așezări din Grecia.

    Oferte Halkida

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Halkida, North And Central Greece, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Halkida incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera din Halkida este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Halkida sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Halkida, Early Booking Halkida, Last Minute Halkida, Programe si Oferte Speciale Halkida.

    Halkida este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Halkida. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Halkida cu servicii minime pana la resorturi de lux din Halkida cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Halkida cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Halkida dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Halkida pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Halkida unde pot gasi liniste si destindere.

    Oferte cazare Halkida, North And Central Greece, Grecia vara 2019 - 2020 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro