Autocar Gouvia, Insula Corfu cu plecare din Craiova Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 94EUR - 250EUR)

Afiseaza harta
Hotel Popi Star, Gouvia

Hotel Popi Star  

   Scor 8.5 din 10 comentarii

Gouvia, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (08.08 - 03.10.2021)
 • Avion (02.08 - 27.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.05.2021

Hotel Molfetta Beach, Gouvia

Hotel Molfetta Beach  

   Scor 9.7 din 2 comentarii

Gouvia, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (08.08 - 03.10.2021)
 • Avion (02.08 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Sirena Hotel, Gouvia

Sirena Hotel  

Gouvia, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Autocar (08.08 - 03.10.2021)
 • Avion (02.08 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Omiricon Hotel, Gouvia

Omiricon Hotel

Gouvia, Insula Corfu, Grecia

  • Autocar (18.07 - 03.10.2021)
  • Avion (19.07 - 27.09.2021)
  • Fara transport

  Despre GouviaPrezentare si poze Gouvia

  Gouvia

  Gouvia situat într-o laguna naturala, la 6 kilometri nord de Corfu pe coasta de est.

  Gouvia este o staţiune turistică pe deplin dezvoltata, care vizează tinerii sau pe cei care isi doresc zile de relaxare pe plaja, distracţie şi nopţi de neuitat într-unul din numeroasele restaurante, baruri si cluburi de noapte. Magazinele situate pe cele două drumuri principale de-a lungul statiunii Gouvia, oferă tot ce aveţi nevoie în timpul vacantei.

  Gouvia portul principal din Corfu şi are o istorie maritima puternica pornind ca o baza navala veneţiana.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Craiova in Gouvia, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Gouvia. Puteti rezerva hotelul preferat din Gouvia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Gouvia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Gouvia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Gouvia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Craiova Litoral Gouvia (Insula Corfu, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 5 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Gouvia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gouvia?

  Hotel Popi Star, Hotel Molfetta Beach, Sirena Hotel, Omiricon Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Gouvia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gouvia?

  Hotel Popi Star, Hotel Molfetta Beach, Sirena Hotel, Omiricon Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gouvia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Gouvia?

  Hotel Popi Star, Hotel Molfetta Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Gouvia.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Gouvia?

  Hotel Molfetta Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Gouvia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Gouvia?

  Hotel Popi Star sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Gouvia.

  Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Gouvia?

  Hotel Molfetta Beach, Sirena Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Gouvia.