Autocar Gouvia, Insula Corfu cu plecare din Bucuresti Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 250EUR - 250EUR)

Afiseaza harta
Hotel Gouvia, Gouvia

Hotel Gouvia

   Scor 7.1 din 4 comentarii

Gouvia, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (09.05 - 03.10.2021)
  • Avion (07.06 - 04.10.2021)
  • Fara transport

Despre GouviaPrezentare si poze Gouvia

Gouvia

Gouvia situat într-o laguna naturala, la 6 kilometri nord de Corfu pe coasta de est.

Gouvia este o staţiune turistică pe deplin dezvoltata, care vizează tinerii sau pe cei care isi doresc zile de relaxare pe plaja, distracţie şi nopţi de neuitat într-unul din numeroasele restaurante, baruri si cluburi de noapte. Magazinele situate pe cele două drumuri principale de-a lungul statiunii Gouvia, oferă tot ce aveţi nevoie în timpul vacantei.

Gouvia portul principal din Corfu şi are o istorie maritima puternica pornind ca o baza navala veneţiana.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Bucuresti in Gouvia, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Gouvia. Puteti rezerva hotelul preferat din Gouvia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Gouvia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Gouvia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Gouvia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Bucuresti Litoral Gouvia (Insula Corfu, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Gouvia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gouvia?

Hotel Gouvia sunt cele mai populare hoteluri din Gouvia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gouvia?

Hotel Gouvia sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gouvia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Gouvia?

Hotel Gouvia sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Gouvia.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Gouvia?

Hotel Gouvia sunt cele mai apreciate hoteluri din Gouvia ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Gouvia.