Autocar Golden Beach, Thassos cu plecare din Giurgiu Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Alexandra Golden Boutique, Golden Beach

Hotel Alexandra Golden Boutique

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (22.05 - 18.09.2020)
  • Fara transport
Hotel Enavlion, Golden Beach

Hotel Enavlion

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Hotel de lux  
  • Autocar (22.05 - 22.09.2020)
  • Avion (20.10 - 18.10.2020)
  • Fara transport
Vila Soti, Golden Beach

Vila Soti  

   Scor 8 din 7 comentarii

Golden Beach, Thassos, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (22.05 - 18.09.2020)
  • Fara transport

Despre Golden BeachPrezentare si poze Golden Beach

Golden Beach

Golden Beach este situata in localitatea cu acelasi nume(plaja de aur),la 12 km sud est de Limenas , este cea mai cautata plaja cu nisip auriu din insula Thassos .Plaja are steag albastru, foarte bine amenajata beneficiaza de o mare cristalina.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Giurgiu in Golden Beach, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Golden Beach. Puteti rezerva hotelul preferat din Golden Beach cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Golden Beach care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Golden Beach constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Golden Beach, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Giurgiu Litoral Golden Beach (Thassos, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Peste 20 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!