Autocar Glikadi, Thassos Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 111.3EUR - 222.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Esperides, Glikadi

Hotel Esperides  

   Scor 8.1 din 17 comentarii

Glikadi, Thassos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (23.09 - 07.10.2020)
  • Fara transport
Four Seasons, Glikadi

Four Seasons

Glikadi, Thassos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (27.09 - 22.09.2021)
  • Fara transport

Sejururi Autocar Glikadi

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Glikadi, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Glikadi. Puteti rezerva hotelul preferat din Glikadi cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Glikadi care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Glikadi constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Glikadi, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Glikadi (Thassos, Grecia) vara 2020 - 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!