Autocar Gialova, Peloponez Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre GialovaPrezentare si poze Gialova

Gialova

Această mică așezare pitorească își va fermeca vizitatorii. Frumusețea naturală a lagunei Gialova din nord, plajele extraordinare și istoria zonei mai largi vă oferă motive mai mult decât suficiente pentru a vizita acest loc magic.
Acest frumos sat este situat în golful Navarino, la nord de Pilos. Multe evenimente istorice importante au avut loc în această zonă și până astăzi vizitatorul ar putea vedea rămășițele de la naufragiile navei de luptă din Navarino în 1827 în timp ce făcea snorkeling pe plajele din apropiere.
Astăzi, în acest sat minunat, agricultura și turismul sunt principalele activități economice. Veți găsi aici câteva hoteluri frumoase, camere de închiriat, campinguri, restaurante, cafenele, baruri, oameni ospitalieri și uimitoarea plajă organizată de mult timp din Gialova.
Cele mai renumite produse locale din această zonă sunt desigur uleiul de măsline și vinurile. Vinurile excepționale din Messinia erau deja faimoase încă din perioada miceniană, când Nestor era regele acestei zone.

Sejururi Autocar Gialova

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Gialova, Peloponez, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Gialova. Puteti rezerva hotelul preferat din Gialova cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Gialova care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Gialova constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Gialova, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Gialova (Peloponez, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Gialova

Activități
Satul Gialova este un loc minunat pentru o serie de activități.
Drumețiile sunt una dintre ele. Urmarea traseului de drumeție către Cascadele Kalamari este cu siguranță o experiență plină de satisfacții. Dacă preferați marea, încercați să mergeți peste coasta Gialova. De asemenea, calea către Paliocastro este o mare oportunitate de drumeții. În plus, vă puteți bucura de plimbări în jurul lagunei Gialova, care este ideală și pentru cei cărora le place observarea păsărilor.
Scufundări, surfing cu zmeu, windsurfing sunt, de asemenea, câteva activități minunate pe care cineva le poate face pe coastele din apropiere.
În Gialova puteți găsi și croaziere sau locuri de închiriat o barcă. Închirierea unei biciclete este posibilă și în această zonă.

Locuri de vizitat
În timp ce vă bucurați de vacanța dvs. aici, puteți profita de ocazia de a vizita câteva locații minunate lângă Gialova.
Unul dintre cei mai apropiați este Pilos, la aproximativ 7 km distanță. Vizitați castelul Pylos, Niocastro și bucurați-vă de călătoria dvs. în trecut.
La aproximativ 18,5 km distanță de Gialova se află Methoni. În acest oraș uimitor, petreceți un timp rătăcind în jurul Castelului venețian Methoni și bucurați-vă apoi de înot în plajele cu nisip din apropiere. În timp ce vă aflați în această zonă, aveți ocazia incredibilă de a vizita unele dintre cele mai frumoase plaje din Peloponez.
Cea mai apropiată este plaja Gialova organizată. Este o plajă lungă de nisip, parțial organizată și ideală pentru familiile cu copii. Îmbarcarea cu zmeul și windsurfingul sunt foarte populare pe această plajă datorită vântului favorabil din nord-vest și siguranței golfului. De aici vă veți bucura de frumoasa priveliște a castelului Pilos. O mulțime de restaurante și cafenele pot fi găsite lângă această plajă.
Un pic mai departe de Gialova veți găsi una dintre cele mai populare din zonă, plaja Divari cunoscută și sub numele de plaja Golden. Această lungă plajă cu nisip începe de la Gialova și ajunge la capul Korifasio unde a fost construit Paleocastro. Plaja de Aur oferă vizitatorilor săi o priveliște magnifică asupra Pilos, Golful Navarino și Insula Sfaktiria. În timp ce faceți snorkeling pe această plajă, veți vedea rămășițe ale naufragiilor din această zonă. Aici s-ar putea să întâlniți și speciile rare de broască țestoasă Caretta-Caretta care vizitează această zonă în timpul verii pentru a se reproduce. Această plajă împarte de fapt Golful Navarino de laguna Gialova, celebrul biotop hidro pe care l-ați putea vizita în timp ce sunteți aici. La sfârșitul acestei plaje se află Perasma tis Sikias. Este de fapt o pistă maritimă îngustă între Insula Sfaktiria și continent. De aici puteți încerca să înotați peste plajă și să ajungeți la frumoasa insulă Sfaktiria.
Poate că cea mai uimitoare plajă din Peloponez este plaja Voidokoilia. Este o plajă neorganizată, cu o frumusețe naturală excepțională. Nu veți rezista acestei plaje de nisip cu apă turcoaz. Forma semnalului acestei plaje arată ca litera greacă „Ω”. Puțin mai departe castelul de pe dealul pelerinei vă va atrage atenția. Castelul se numește Palaiocastro și este o bună oportunitate pentru vizitarea obiectivelor turistice în timp ce vă aflați în zonă. Sub acest castel s-ar putea să vă placă să vizitați și Peștera lui Nestor, o peșteră cu cea mai uimitoare priveliște pe care ți-o poți imagina pentru fotografii interminabile! În partea dreaptă a golfului se află un alt monument istoric, mormântul boltit micenian al lui Trasimede, care era fiul regelui Nestor.
La aproximativ 8 km distanță de Gialova puteți vizita și plaja Romanos și plaja Petrochori din apropiere. Aceste plaje sunt parțial organizate, acoperite cu nisip și sunt ideale pentru cei cărora nu le plac plajele supraaglomerate.

Intrebari frecvente despre Gialova

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gialova?

sunt cele mai populare hoteluri din Gialova