Autocar Finikounta, Peloponez Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre FinikountaPrezentare si poze Finikounta

Finikounta

Finikounda este un sat de coastă din Messenia, care a devenit una dintre cele mai frumoase stațiuni de vară din sudul Peloponezului.

Sejururi Autocar Finikounta

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Finikounta, Peloponez, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Finikounta. Puteti rezerva hotelul preferat din Finikounta cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Finikounta care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Finikounta constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Finikounta, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Finikounta (Peloponez, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Finikounta

Finikounda nu are mulți palmieri, dar ascunde în sânul său cele mai încântătoare plaje din Messinia. Aceste plaje cu nisip au făcut din acest mic sat de pescari de coastă o stațiune populară de vacanță de vară. Satul a fost înființat acum 150 de ani de pescarii din Creta și este literalmente construit pe nisip!
Plaja principală situată în fața satului Finikounda are nisip grosier cu pietricele mici și atrage mulțimi mari datorită numeroaselor cafenele, restaurante și hoteluri situate pe toată lungimea sa.
La sud de sat se află plaja cu nisip din Ligonammos, iar în apropiere se întinde plaja cu pietriș din Loutsa.
La vest de sat se află uimitoarea plajă de nisip Anemomylos, care are o lungime de aproximativ 3 km și oferă oaspeților posibilitatea de a se răsfăța cu sporturi nautice. Are camping, taverne și cafenele.
Plaja Anemomylos este atât de mare, încât chiar și în cele mai aglomerate zile de vară veți găsi suficient spațiu pentru a vă așeza și admira apele cristaline ale Golfului Messinian.
În Finikounda, care se află la 60 km de Kalamata, puteți găsi numeroase hoteluri, camere de închiriat și taverne tradiționale cu muzică grecească, unde vă puteți distra până în zori.

Intrebari frecvente despre Finikounta

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Finikounta?

sunt cele mai populare hoteluri din Finikounta