Autocar Fanari, North And Central Greece cu plecare din Sighisoara Grecia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 250EUR - 283.5EUR)
Hotel Fanari Seaside, Fanari

Hotel Fanari Seaside

Fanari, North and Central Greece, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (14.08 - 09.10.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.06.2019

Hotel Villa Theodora, Fanari

Hotel Villa Theodora

Fanari, North and Central Greece, Grecia

  • Autocar (14.08 - 09.10.2019)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 29.05.2019

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sighisoara in Fanari, North And Central Greece, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Fanari. Puteti rezerva hotelul preferat din Fanari cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Fanari care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Fanari constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Fanari, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sighisoara Litoral Fanari (North And Central Greece, Grecia) vara 2019 - 2020 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!