Autocar Evia, Insula Evia Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 385.7EUR - 385.7EUR)

Afiseaza harta
Pelerinaj La Sfantul Ioan Rusul 6 Zile Autocar 2020 Insula, Evia

Pelerinaj La Sfantul Ioan Rusul 6 Zile Autocar 2020 Insula

Evia, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (23.05 - 28.05.2020)
   Date de plecare: 23.05

  Despre EviaPrezentare si poze Evia

  Evia

  Insula Evia, situata pe coasta de est a Greciei Centrale, este una dintre cele mai populare și unică a tuturor insulele grecești. A doua ca mărime dupa insula Creta, Evia este odestinatie de vacanță minunată, care este ideala pentru toate tipurile de vacanță pe tot parcursul anului.

  Sejururi Autocar Evia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Evia, Insula Evia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Evia. Puteti rezerva hotelul preferat din Evia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Evia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Evia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Evia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Evia (Insula Evia, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Brasov, Constanta, Pitesti, Giurgiu la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!