Early Booking Epirus Grecia 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Sivota Diamond, Sivota Epirus

Hotel Sivota Diamond

Sivota Epirus, Epirus, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Hotel Aqua Oliva, Sivota Epirus

Hotel Aqua Oliva

Sivota Epirus, Epirus, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Epirus

Epirus

Ioannina este capitala regiunii Epirus în Grecia, cu o populație de 100.000 de locuitori, la o altitudine de 600 m peste nivelul mării. Este capitala unei prefecturi a Greciei cu același nume. Orașul este situat pe partea de vest a lacului Pamvotis.

Early Booking Epirus

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Epirus, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Epirus.

Ofertele turistice Early Booking Epirus iarna 2020 - 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Epirus pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Epirus este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Epirus.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Epirus au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Epirus scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Epirus cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Epirus in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Epirus sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Epirus prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Epirus si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Epirus si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Epirus Grecia iarna 2020 - 2021 - oferte Inscrieri timpurii Ski Epirus cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !