Autocar Epirus cu plecare din Botosani Grecia 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 138EUR - 138EUR)

Afiseaza harta
Metsovo 2022 7 Nights Autocar 2022, Ioannina

Metsovo 2022 7 Nights Autocar 2022

Ioannina, Epirus, Grecia

  • Autocar (25.09 - 02.10.2022)
   Date de plecare: 25.09
  • Fara transport

  Despre Epirus

  Epirus

  Ioannina este capitala regiunii Epirus în Grecia, cu o populație de 100.000 de locuitori, la o altitudine de 600 m peste nivelul mării. Este capitala unei prefecturi a Greciei cu același nume. Orașul este situat pe partea de vest a lacului Pamvotis.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Botosani in Epirus, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Epirus. Puteti rezerva hotelul preferat din Epirus cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Epirus care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Epirus constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Epirus, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Botosani Litoral Epirus Grecia vara 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Epirus

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Epirus?

  Metsovo 2022 7 Nights Autocar 2022 sunt cele mai populare hoteluri din Epirus