Autocar Elafonisos, Peloponez Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre ElafonisosPrezentare si poze Elafonisos

Elafonisos

Insula Elafonissos este situată pe partea de sud a Peloponezului, chiar sub peninsula Laconia. Cel mai renumit pentru apele sale exotice, Elafonissos este una dintre insulele grecești care este considerată Caraibe din Grecia. Simos, Sarakiniko și Panagia sunt cele mai frumoase plaje, cu nisip auriu și apă pură. Există un singur sat pe insulă, unde sunt concentrate toate activitățile. Acest loc devine popular seara când oamenii se plimbă și se bucură de o masă relaxantă după o zi lungă pe plajă. Feriboturile către insulă pleacă din micul port din Neapoli, pe coastele continentale opuse. Elafonissos Grecia poate fi vizitată pentru vacanță sau o excursie de o zi din Peloponez.

Sejururi Autocar Elafonisos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Elafonisos, Peloponez, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Elafonisos. Puteti rezerva hotelul preferat din Elafonisos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Elafonisos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Elafonisos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Elafonisos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Elafonisos (Peloponez, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Elafonisos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Elafonisos?

sunt cele mai populare hoteluri din Elafonisos