Croaziere Atena, Zona Metropolitana Atena Grecia 2020
Filtre: Categorie: Croaziere× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Croaziera 3 Continente 9 Zile Sejururi 2019, Atena

Croaziera 3 Continente 9 Zile Sejururi 2019

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Avion (01.12 - 06.01.2020)
  Croaziera 3 Continente 9 Zile Croaziere 2020, Atena

  Croaziera 3 Continente 9 Zile Croaziere 2020

  Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Avion (28.02 - 07.03.2020)

   Despre AtenaPrezentare si poze Atena

   Atena

   Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

   Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

   Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

   Recomandari turistice pentru Atena

   Atena e visul oricarui turist pasionat de trecut. Sus, pe Acropole, te simti aproape de inceputuri. Sunt sentimente care nu se pot traduce in cateva cuvinte. Doar strabatand Atena, mai precis zona veche, poti spune ca e magnifica.

   Pe langa clasicele obiective turistice bine-cunoscute, orasul ofera monumente bizantine, medievale si din secolul al 19-lea, unul dintre cele mai bune muzee din lume si frumuseti naturale surprinzatoare. In ciuda traficului, un aer aparte de sat mediteraneean devine evident in cafenele, taverne, piete si in labirintul de stradute din jurul centrului vechi (Plaka).

   Pe langa toate acestea, Atena are cele mai bune restaurante, o viata de noapte foarte variata celebra in toata tara si ramane un centru cultural european major.