Sejururi Autocar City Break Rafina, Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre RafinaPrezentare si poze Rafina

Rafina

Rafina este situată la doar 28 de kilometri distanță de Atena si la 10 kilometri de aeroportul din Atena. Este considerat a fi unul dintre cele mai importante orașe din estul regiunii Attica, deoarece continuă să fie o atracție permanentă pentru plajele sale frumoase și verdeața abundentă. Portul Rafina a devenit cel de-al doilea mare port de pasageri după Pireu pentru navele către Ciclade și Evia. De asemenea, prin intermediul portului se face legatura cu continentul prin nave comerciale și nave turistice la insulele grecești: Ciclade , Limnos, Chios sau Lesvos. Cele mai apropiate insule de Rafina sunt Evia, Tinos , Mykonos , Paros și Skyros.

Sejur cu autocarul City Break Rafina

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Rafina, Zona Metropolitana Atena, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Rafina. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Rafina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Rafina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Rafina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Rafina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar City Break Rafina vara 2021 - 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar City Break Rafina, Zona Metropolitana Atena, Grecia - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Rafina

Biserica Agios Nikolaos- Aceasta biserică este situata pe unul dintre cele mai inalte puncte din centrul orasului, nu departe de nordul pietei. Povestea spune că a fost construită după cel de-al Doilea Război Mondial de un grup de prizonieri condamnați, ale căror vieți au fost ulterior cruțate când au fost înlocuite de un alt grup de oameni.
Piețele de pește din Rafina- aici există mici piețe de pește pline cu fructe de mare proaspete care pot fi vazute si din restaurante.
Se pot vizita unele destinatii din apropierea de Rafina si anume Vravrona, oras cunoscut pentru Templul Artemis din secolul 6 î.Hr..
Maraton este un alt loc de vizitat, desi reprezinta un camp de lupta acesta are si un baraj de marmura ce furnizeaza apa in Atena. Dincolo de Maraton este orașul litoral Nea Makri. Fostă bază de comunicare a Marinei SUA, acum este un loc foarte frumos pentru a veni la prânz sau înot.
Schinias este cea mai frumoasă plajă din Attica. Este una dintre puținele plaje care au o pădure de pini care coboară chiar spre mare și există mai multe taverne cu pește care rulează pe generatoare de motorină, deoarece nu există energie electrică acolo. Marea este puțin adâncă, în general curată, iar dacă veniți în afara sezonului, ceea ce înseamnă oricând, dar în august și în weekendurile din iulie, puteți fi surprins de cât de puțini oameni sunt aici.
Zouberi este o altă plajă fascinanta, foarte aproape de Rafina, la doar 10 minute.

Intrebari frecvente despre Rafina

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rafina?

sunt cele mai populare hoteluri din Rafina