City Break Rafina, Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: City break× (1 oferte, 134.6EUR - 134.6EUR)
Hotel Avra, Rafina

Hotel Avra

Rafina, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre RafinaPrezentare si poze Rafina

Rafina

Rafina este situată la doar 28 de kilometri distanță de Atena si la 10 kilometri de aeroportul din Atena. Este considerat a fi unul dintre cele mai importante orașe din estul regiunii Attica, deoarece continuă să fie o atracție permanentă pentru plajele sale frumoase și verdeața abundentă. Portul Rafina a devenit cel de-al doilea mare port de pasageri după Pireu pentru navele către Ciclade și Evia. De asemenea, prin intermediul portului se face legatura cu continentul prin nave comerciale și nave turistice la insulele grecești: Ciclade , Limnos, Chios sau Lesvos. Cele mai apropiate insule de Rafina sunt Evia, Tinos , Mykonos , Paros și Skyros.

Recomandari turistice pentru Rafina

Biserica Agios Nikolaos- Aceasta biserică este situata pe unul dintre cele mai inalte puncte din centrul orasului, nu departe de nordul pietei. Povestea spune că a fost construită după cel de-al Doilea Război Mondial de un grup de prizonieri condamnați, ale căror vieți au fost ulterior cruțate când au fost înlocuite de un alt grup de oameni.
Piețele de pește din Rafina- aici există mici piețe de pește pline cu fructe de mare proaspete care pot fi vazute si din restaurante.
Se pot vizita unele destinatii din apropierea de Rafina si anume Vravrona, oras cunoscut pentru Templul Artemis din secolul 6 î.Hr..
Maraton este un alt loc de vizitat, desi reprezinta un camp de lupta acesta are si un baraj de marmura ce furnizeaza apa in Atena. Dincolo de Maraton este orașul litoral Nea Makri. Fostă bază de comunicare a Marinei SUA, acum este un loc foarte frumos pentru a veni la prânz sau înot.
Schinias este cea mai frumoasă plajă din Attica. Este una dintre puținele plaje care au o pădure de pini care coboară chiar spre mare și există mai multe taverne cu pește care rulează pe generatoare de motorină, deoarece nu există energie electrică acolo. Marea este puțin adâncă, în general curată, iar dacă veniți în afara sezonului, ceea ce înseamnă oricând, dar în august și în weekendurile din iulie, puteți fi surprins de cât de puțini oameni sunt aici.
Zouberi este o altă plajă fascinanta, foarte aproape de Rafina, la doar 10 minute.

Intrebari frecvente despre Rafina

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rafina?

Hotel Avra sunt cele mai populare hoteluri din Rafina

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rafina?

Hotel Avra sunt cele mai apreciate hoteluri din Rafina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rafina.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rafina?

Hotel Avra sunt cele mai apreciate hoteluri din Rafina ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rafina.