Sejururi Autocar City Break Meteora Grecia 2023
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (1 oferte, 227.5EUR - 227.5EUR)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Pelerinaj Grecia 2023 Kalambaka, Kalabaka

Circuit Autocar Pelerinaj Grecia 2023 Kalambaka

   Scor 6.1 din 1 comentarii

Kalabaka, Meteora, Grecia

  • Autocar (26.09 - 24.11.2023)
   Date de plecare: 18.11
  • Fara transport

  Despre Meteora

  Meteora

  Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

  Kalambaka dispune de un număr suficient de locuri de cazare in hoteluri pentru vizitatorii Meteorei, iar strada principala este plina de magazine turistice, cafenele şi restaurante.
  Cea mai inalta stanca, numita "Agia", este punct de reper şi separă Kalambaka de Kastraki (2 km spre vest), iar drumul pavat duce catre manastiri.

  Oraşul este curat şi liniştit, cu o strada principala care trece prin el ca o coloană vertebrală, iar mai multe piete împodobite cu fântâni generoase devin puncte de intalnire pentru familii şi copii galagiosi pana seara târziu.

  Sejur Autocar City Break Meteora

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Meteora, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Meteora. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Meteora cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Meteora care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Meteora constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Meteora, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar City Break Meteora Grecia 2023 - 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar City Break Meteora - ofertaRezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Meteora

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Meteora?

  Circuit Autocar Pelerinaj Grecia 2023 Kalambaka sunt cele mai populare hoteluri din Meteora