Early Booking City Break Atena, Zona Metropolitana Atena Grecia 2020
Filtre: Categorie: City break×Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 339.5EUR - 532EUR)

Afiseaza harta
Grecotel Pallas Athena, Atena

Grecotel Pallas Athena

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Avion (20.04 - 03.11.2019)
  • Fara transport
  Palace Bomo Club, Atena

  Palace Bomo Club

  Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Avion (20.10 - 18.10.2020)
   • Fara transport
   Polis Grand, Atena

   Polis Grand

   Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Avion (20.10 - 18.10.2020)
   • Fara transport
   Athens Tiare Hotel, Atena

   Athens Tiare Hotel

   Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

    • Avion (20.10 - 18.10.2020)
    • Fara transport

    Despre AtenaPrezentare si poze Atena

    Atena

    Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

    Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

    Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

    Early Booking City Break Atena

    Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Atena, Zona Metropolitana Atena, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Atena.

    Ofertele turistice Early Booking Atena 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Atena pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Atena este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Atena.

    Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Atena au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Atena scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

    In general in cazul ofertelor pentru Atena cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Atena in oferta Early Booking.

    La majoritatea ofertele Early Booking pentru Atena sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

    Rezervarea vacantei pentru Atena prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Atena si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Atena si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

    Early Booking City Break Atena Grecia 2020. Oferte First Minute si Inscrieri timpurii City Break Atena Zona Metropolitana Atena cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

    Recomandari turistice pentru Atena

    Atena e visul oricarui turist pasionat de trecut. Sus, pe Acropole, te simti aproape de inceputuri. Sunt sentimente care nu se pot traduce in cateva cuvinte. Doar strabatand Atena, mai precis zona veche, poti spune ca e magnifica.

    Pe langa clasicele obiective turistice bine-cunoscute, orasul ofera monumente bizantine, medievale si din secolul al 19-lea, unul dintre cele mai bune muzee din lume si frumuseti naturale surprinzatoare. In ciuda traficului, un aer aparte de sat mediteraneean devine evident in cafenele, taverne, piete si in labirintul de stradute din jurul centrului vechi (Plaka).

    Pe langa toate acestea, Atena are cele mai bune restaurante, o viata de noapte foarte variata celebra in toata tara si ramane un centru cultural european major.