Oferte cazare Chronia, Insula Evia Grecia vara 2022
(6 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Astrolabe Hotel, Chronia

Astrolabe Hotel

Chronia, Insula Evia, Grecia

  • Fara transport
  Hotel Yades, Chronia

  Hotel Yades

  Chronia, Insula Evia, Grecia

   • Fara transport
   Enalia Gi, Chronia

   Enalia Gi

   Chronia, Insula Evia, Grecia

    • Fara transport
    Panorama, Chronia

    Panorama

    Chronia, Insula Evia, Grecia

     • Fara transport
     Onar, Chronia

     Onar

     Chronia, Insula Evia, Grecia

      • Fara transport
      Porto Xronia, Chronia

      Porto Xronia

      Chronia, Insula Evia, Grecia

       • Fara transport

       Oferte Chronia

       Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Chronia, Insula Evia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Chronia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

       Oferta hoteliera din Chronia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Chronia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Chronia, Early Booking Chronia, Last Minute Chronia, Programe si Oferte Speciale Chronia.

       Chronia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Chronia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Chronia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Chronia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Chronia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

       Hotelurile din Chronia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Chronia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Chronia unde pot gasi liniste si destindere.

       Oferte cazare Chronia, Insula Evia, Grecia vara 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Chronia

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chronia?

       Astrolabe Hotel, Onar, Panorama, Porto Xronia, Hotel Yades sunt cele mai populare hoteluri din Chronia

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chronia?

       Hotel Yades sunt cele mai apreciate hoteluri din Chronia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chronia.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Chronia?

       Hotel Yades sunt cele mai apreciate hoteluri din Chronia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Chronia.