Early Booking Chios Grecia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 108.3EUR - 124EUR)
Hotel Sea View Resort Spa, Chios

Hotel Sea View Resort Spa

Chios, Chios, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (25.03 - 23.03.2024)
  • Fara transport
Hotel Golden Sand, Karfas

Hotel Golden Sand  

Karfas, Chios, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (25.03 - 23.03.2024)
  • Fara transport

Despre Chios

Chios

Chios este principalul oraş al insulei Chios, Egeea de Nord, Grecia. Acesta este situat pe coasta de est a insulei si este orientat catre zona de coasta a oraşului Çeşme din Turcia. Oraşul are o populaţie de 32.000 locuitori şi este capitala administrativă şi principalul port al insulei. Orasul Chios este unul dintre cele opt unităţi municipale de pe insula.

Black Friday Chios

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Chios, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Chios.

Ofertele turistice Early Booking Chios 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Chios pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Chios este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Chios.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Chios au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Chios scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Chios cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Chios in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Chios sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Chios prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Chios si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Chios si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Chios Grecia 2023 - Peste 2 oferte Inscrieri timpurii Chios cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Chios

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chios?

Hotel Sea View Resort Spa, Hotel Golden Sand sunt cele mai populare hoteluri din Chios

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chios?

Hotel Sea View Resort Spa, Hotel Golden Sand sunt cele mai apreciate hoteluri din Chios ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chios.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Chios?

Hotel Golden Sand sunt cele mai apreciate hoteluri din Chios cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Chios.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Chios?

Hotel Sea View Resort Spa, Hotel Golden Sand sunt cele mai apreciate hoteluri din Chios cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Chios.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Chios?

Hotel Sea View Resort Spa sunt hoteluri din Chios ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Chios.