Charter Chania Cryssi Akti, Insula Creta Grecia vara 2022
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 500EUR - 500EUR)
Golden Sand, Chania Cryssi Akti

Golden Sand  

Chania Cryssi Akti, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (26.06 - 25.09.2022)
  • Fara transport

Despre Chania Cryssi AktiPrezentare si poze Chania Cryssi Akti

Chania Cryssi Akti

Golden Beach sau Chrissi Akti (în greacă) este mai la est de cele patru plaje de nisip din Agii Apostoli, la vest de limitele orașului Chania, Creta.
Golden Beach, precum și cele patru plaje din Agii Apostoli, este populara pentru cei care sunt în vacanță și raman în zona Agii Apostoli și, de asemenea, pentru locuitorii din orașul Chania, pentru că este foarte aproape de Chania și la aceeași timp, pentru că este cu greu afectată de vânturile nordice ale Cretei, ca urmare a peninsulei ce il proteeaza pe partea sa de nord.

Sejururi Charter Chania Cryssi Akti

Pentru Chania Cryssi Akti, Insula Creta, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Chania Cryssi Akti la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Chania Cryssi Akti se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Chania Cryssi Akti, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Chania Cryssi Akti pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Chania Cryssi Akti.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Chania Cryssi Akti (Insula Creta, Grecia) vara 2022 cu plecari din Bucuresti, Cluj la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Chania Cryssi Akti

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chania Cryssi Akti?

Golden Sand sunt cele mai populare hoteluri din Chania Cryssi Akti

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chania Cryssi Akti?

Golden Sand sunt cele mai apreciate hoteluri din Chania Cryssi Akti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chania Cryssi Akti.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Chania Cryssi Akti?

Golden Sand sunt cele mai apreciate hoteluri din Chania Cryssi Akti ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Chania Cryssi Akti.