Autocar Chalkida, Insula Evia cu plecare din Mures Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 500EUR - 500EUR)
Hotel Philoxenia Evia, Chalkida

Hotel Philoxenia Evia

Chalkida, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (04.08 - 29.09.2021)
  • Fara transport

Despre ChalkidaPrezentare si poze Chalkida

Chalkida

La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Mures in Chalkida, Insula Evia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Chalkida. Puteti rezerva hotelul preferat din Chalkida cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Chalkida care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Chalkida constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Chalkida, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Mures Litoral Chalkida (Insula Evia, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Chalkida

Orasul este la aproximativ 70 km distanță de capitala Greciei, Atena. Calatoria dureaza 45 minute cu mașina. In oras se poate ajunge și cu autobuzul sau trenul (www.ose.gr). Există, de asemenea, o conexiune de cale ferată suburbană. Dacă alegeți să călătoriți cu mașina, luați E75 Atena-Lamia Drumul National spre Lamia și apoi urmați semnele de circulație pentru Chalkida.

Intrebari frecvente despre Chalkida

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chalkida?

Hotel Philoxenia Evia sunt cele mai populare hoteluri din Chalkida

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chalkida?

Hotel Philoxenia Evia sunt cele mai apreciate hoteluri din Chalkida ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chalkida.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Chalkida?

Hotel Philoxenia Evia sunt hoteluri din Chalkida ce au acces gratuit la internet