Autocar Bohali, Zakynthos cu plecare din Sibiu Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 470.4EUR - 470.4EUR)

Afiseaza harta
Avalon Hotel, Bohali

Avalon Hotel  

   Scor 9.8 din 4 comentarii

Bohali, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (04.05 - 05.10.2020)
  • Avion (26.05 - 06.10.2020)
  • Fara transport

Despre BohaliPrezentare si poze Bohali

Bohali

La doar 2 km de orașul Zakynthos, în vârful dealului se află orasul Bochali. Cu vedere la port, cartiere și străzile de dedesubt (precum și Argasi în dreapta), puteți admira priveliștile minunate ale insulei Zakynthos, mării și nu numai.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sibiu in Bohali, Zakynthos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Bohali. Puteti rezerva hotelul preferat din Bohali cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Bohali care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Bohali constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Bohali, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sibiu Litoral Bohali (Zakynthos, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Bohali

Bochali este un loc foarte pitoresc care merită cu siguranţă vizitat.

Aici se gaseşte şi Castelul Veneţian, aflat intr-o padure de pini. Merită de asemenea să vizitaţi Muzeul Maritim, unde sunt păstrate multe artefacte de la Revoluţia Greacă, primul şi al doilea razboi mondial şi oferă o descriere detaliată a marinei greceşti.
In zona au fost facute descoperiri arheologice care au scos la lumina biserici foarte vechi, inca din antichitate, cum este, de ex. Manastirea Anaphonitria, manastirea unde a fost calugar Sf. Dionysios, care este si patronul insulei.