Black Friday Pireu Atena, Zona Metropolitana Atena Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 147EUR - 147EUR)

Afiseaza harta
Hotel Savoy, Pireu Atena

Hotel Savoy

Pireu Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (21.01 - 22.01.2023)
  • Fara transport

Despre Pireu AtenaPrezentare si poze Pireu Atena

Pireu Atena

Pireu este portul Atenei, un port vechi dar care încă mai funcţionează ca principalul punct de ieşire din oraş pe mare pentru destinatii catre insulele din Marea Egee precum si catre alte parti din estul Mediteranei.

Pireu a prosperat in Antichitate si de-a lungul secolelor si a decazut doar in secolul al XIX-lea, cand Atena a fost declarata capitala Greciei. Dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial acest oras-port a recapatat gloria de odinioara, ba chiar depasind-o, devenind unul dintre cele mai importante porturi de pe glob.

Pe dealul Kastella se afla situat Teatrul Veakeio, un amfiteatru foarte popular pentru spectacolele pe timp de vara si pentru panorama splendida pe care o ofera asupra Golfului Saronic.

Recomandari turistice pentru Pireu Atena

Atractiile istorice ale Atenei sunt renumite in toata lumea. Acropole este simbolul dominant al Atenei antice, locul primului templu inchinat zeitei Atena si al Panteonului. Ruinele magnificei Acropole, obiectele fascinante de la Muzeul Acropolei, Teatrul Dionysos, Dealul Muzelor, Agora, Templului Hephaestos sunt marturii ale civilizatiei antice. Pe langa aceste magnifice monumente, apartinand unei istorii vechi, Atena de astazi are multe sa le ofere vizitatorilor sai, inclusiv strazi originale, magazine diverse si delicioasele bucate traditionale grecesti. Nu departe de Atena se afla una dintre cele mai mari realizari ingineresti: Canalul Corint.

Intrebari frecvente despre Pireu Atena

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pireu Atena?

Hotel Savoy sunt cele mai populare hoteluri din Pireu Atena

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pireu Atena?

Hotel Savoy sunt cele mai apreciate hoteluri din Pireu Atena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pireu Atena.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pireu Atena?

Hotel Savoy sunt cele mai apreciate hoteluri din Pireu Atena ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pireu Atena.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pireu Atena?

Hotel Savoy sunt hoteluri din Pireu Atena ce au acces gratuit la internet