Black Friday Liapades, Insula Corfu Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (2 oferte, 206EUR - 206EUR)
Blue Princess Beach Hotel And Suites, Liapades

Blue Princess Beach Hotel And Suites  

Liapades, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (19.05 - 29.09.2023)
  • Avion (01.05 - 30.09.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.11.2022

Despre LiapadesPrezentare si poze Liapades

Liapades

Liapades este un sat traditional grecesc cocotat pe colinele verzi si inalte din regiunea Paleokastritsa, una dintre cele mai frumoase din Corfu. Liapades a pastrat elemente de arhitectura ioniana si surprinde prin inedit, este amplasat deasupra golfului cu acelasi nume, la capatul vaii Ropa si are 15 plaje mici, salbatice si ascunse.

Recomandari turistice pentru Liapades

The Cricketer Taverna din Liapades este una dintre cele mai renumite locatii din sat. Bucataria traditionala, vinul local si serile grecesti cu muzica live si dansatori in costume populare atrag in fiecare an mii de turisti. In ceea ce priveste preturile, o cina pentru doua persoane, cu bauturi incluse, nu depaseste 40 de euro.
Michalis este o taverna de familie unde proprietarii au grija ca oaspetii lor sa se simta bineprimiti oferindu-le vin sau alte bauturi traditionale din partea casei. Taverna Aspros este singura din sat unde puteti servi peste capturat in aceeasi zi. Trebuie insa sa mergeti acolo cat mai devreme (inainte de ora 19.00) pentru ca oferta culinara este limitata. Si Village Tavern intra in topul preferatelor turistilor cu preturi moderate si mancare prospata. La oricare dintre cele trei localuri se poate manca bine cu aproximativ 20 de euro.

Intrebari frecvente despre Liapades

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Liapades?

Blue Princess Beach Hotel and Suites sunt cele mai populare hoteluri din Liapades

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Liapades?

Blue Princess Beach Hotel and Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Liapades ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Liapades.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Liapades?

Blue Princess Beach Hotel and Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Liapades ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Liapades.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Liapades?

Blue Princess Beach Hotel and Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Liapades cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Liapades.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Liapades?

Blue Princess Beach Hotel and Suites sunt hoteluri din Liapades ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Liapades.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Liapades?

Blue Princess Beach Hotel and Suites sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Liapades. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Liapades.