Black Friday Dassia, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia, Dassia

Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia  

Dassia, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (20.06 - 03.10.2021)
  • Avion (14.06 - 27.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.05.2021

Despre DassiaPrezentare si poze Dassia

Dassia

Satul pescăresc, situat la 13 km în nord de oraşul Corfu, este o staţiune cu un mod de viaţă activ şi cu o panoramă magică spre coastele Albaniei. Plaja nisipoasă aşteaptă turiştii cu diverse sporturi nautice. Este recomandat persoanelor iubitoare de distracţie, fiind un loc unde veţi găsi numeroase discoteci, taverne, baruri şi restaurante pe placul tuturor.

Recomandari turistice pentru Dassia

Din Corfu Town pana in Dassia sunt aproximativ 12 kilometri, iar pana in Ipsos, in jur de 14 kilometri. Daca alegeti sa ii parcurgeti cu masina personala sau inchiriata (preturile incep de la 30 de euro pe zi in Corfu Town), trebuie sa urmati soseaua principala spre Paleokastritsa si sa urmati indicatoarele spre Kassiopi. Drumul trece prin toate statiunile de pe coasta de nord-est a insulei, inclusiv prin Dassia si imediat prin Ipsos, asa ca nu aveti cum sa le ratati. Pana acolo puteti ajunge si cu un taxi. Va va costa in 25-30 de euro, dar veti fi statiune in maximum 20 de minute.

Intrebari frecvente despre Dassia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dassia?

Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia sunt cele mai populare hoteluri din Dassia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dassia?

Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia sunt cele mai apreciate hoteluri din Dassia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dassia.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Dassia?

Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia sunt cele mai apreciate hoteluri din Dassia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Dassia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Dassia?

Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia sunt cele mai apreciate hoteluri din Dassia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Dassia.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Dassia?

Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia sunt cele mai apreciate hoteluri din Dassia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Dassia.