Black Friday Creta, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 197.7EUR - 197.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mitsis Serita Beach, Creta

Hotel Mitsis Serita Beach

Creta, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre CretaPrezentare si poze Creta

Creta

Creta este situata in zona estica a Marii Mediteraneene intre Europa, Asia si Africa. Climatul este bland si se spune ca este unul dintre cele mai sanatoase de pe glob.Este marginita de numeroase golfuri si se invecineaza cu multe insulite nelocuite.Plajele, scaldate de ape de culoarea turcoazului, cu nisip fin, forma alungita diferita de restul Greciei, lunga sa istorie, fac din aceasta insula cea mai cautata destinatie pentru vacanta.

Recomandari turistice pentru Creta

Muzeul Marin : firesc pentru un loc in care marea face parte din viata de zi cu zi a locuitorilor. Veti gasi aici numeroase diorame cu scoici, vertebrate, pesti de toate felurile si corali.

Muzeul Razboiului : o institutie deosebit de importanta pentru localnici, veti gasi aici numeroase imagini rare, documente si alte surse istorice despre revolutia Cretei impotriva turcilor, dar si din Razboaiele Balcanice, al doilea razboi mondial sau Batalia Cretei.

Centrul de Arta Contemporana : destinatia potrivita celor care vor sa descopere ideile, tehnicile si marile teme ale artistilor contemporani din Creta.

Palatul Knossos : cu siguranta este cel mai cunoscut obiectiv turistic din insula Creta, vechiul palat aflandu-se de altfel la originea mitului Minotaurului

Palatul Phaestos : un alt palat este Phaestos, situat la 60 de kilometri sud-vest de oras. Odinioara unul dintre cele mai importante orase de pe insula, a fost condus potrivit legendei de regele Radamanthys, fratele lui Minos si fiu al lui Zeus.

Intrebari frecvente despre Creta

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Creta?

Hotel Mitsis Serita Beach sunt cele mai populare hoteluri din Creta

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Creta?

Hotel Mitsis Serita Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Creta ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Creta.