Sejururi Autocar Balneo Insula Evia Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Balneo×Transport: autocar× (9 oferte, 74.2EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Irini Spa, Edipsos Evia

Hotel Irini Spa  

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (16.06 - 06.10.2021)
 • Fara transport
Asteria Studio, Edipsos Evia

Asteria Studio  

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (16.06 - 06.10.2021)
 • Fara transport
Istiaia Hotel Spa , Edipsos Evia

Istiaia Hotel Spa   

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (16.06 - 06.10.2021)
 • Fara transport
Ilion Spa Hotel, Edipsos Evia

Ilion Spa Hotel

   Scor 9 din 4 comentarii

Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (16.06 - 06.10.2021)
  • Fara transport
  Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Edipsos Evia

  Hotel Thermae Sylla Spa Wellness  

  Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (02.06 - 06.10.2021)
  • Fara transport
  Galini, Edipsos Evia

  Galini

  Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

   • Autocar (02.06 - 29.09.2021)
   • Fara transport
   Kentrikon Hotel, Edipsos Evia

   Kentrikon Hotel

   Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

    • Autocar (26.05 - 06.10.2021)
    • Fara transport
    Minos Hotel, Edipsos Evia

    Minos Hotel

    Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

     • Autocar (26.05 - 06.10.2021)
     • Fara transport
     Hotel Ermis Spa, Edipsos Evia

     Hotel Ermis Spa

     Scor 5.4 din 1 comentarii

     Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

      • Autocar (09.06 - 06.10.2021)
      • Fara transport

      Despre Insula Evia

      Insula Evia

      La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

      Sejur Autocar Balneo Insula Evia

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Balneo Insula Evia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Balneo Insula Evia. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Balneo Insula Evia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Evia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul catre Balneo Insula Evia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta Balneo Insula Evia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Sejur Autocar Balneo Insula Evia Grecia vara 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Balneo Evia - Peste 15 oferte cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila. Rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Insula Evia

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Evia?

      Asteria Studio, Ilion Spa Hotel, Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Hotel Irini Spa, Istiaia Hotel Spa sunt cele mai populare hoteluri din Insula Evia

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Evia?

      Ilion Spa Hotel, Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Hotel Irini Spa, Istiaia Hotel Spa , Hotel Ermis Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Evia.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Evia?

      Asteria Studio sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Evia.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Evia?

      Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Hotel Irini Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Evia.

      Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insula Evia?

      Hotel Thermae Sylla Spa Wellness, Hotel Irini Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Evia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insula Evia.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Evia?

      Asteria Studio sunt hoteluri din Insula Evia ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Evia.

        Cititi articolele despre Insula Evia, Grecia de pe Blog-ul directbooking.ro

      Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

      11.09.2019 Grecia

      Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.