Oferte cazare Azapiko, Halkidiki Grecia vara 2021
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Azapiko Blue Sea, Azapiko

Hotel Azapiko Blue Sea

Azapiko, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre AzapikoPrezentare si poze Azapiko

Azapiko

Plaja Azapiko este situată între Neos Marmaras și Porto Koufo. Este o plajă cu nisip minunată, cu ape limpezi. Nu există bar de plajă, umbrele sau sezlonguri sau alte servicii, dar este preferat de la rulote.

Oferte Azapiko

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Azapiko, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Azapiko incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Azapiko este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Azapiko sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Azapiko, Early Booking Azapiko, Last Minute Azapiko, Programe si Oferte Speciale Azapiko.

Azapiko este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Azapiko. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Azapiko cu servicii minime pana la resorturi de lux din Azapiko cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Azapiko cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Azapiko dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Azapiko pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Azapiko unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Azapiko, Halkidiki, Grecia vara 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Azapiko

De vizitat:
-asezamintele antice din Nikiti sau Torona Antica

Intrebari frecvente despre Azapiko

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Azapiko?

Hotel Azapiko Blue Sea sunt cele mai populare hoteluri din Azapiko

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Azapiko?

Hotel Azapiko Blue Sea sunt cele mai apreciate hoteluri din Azapiko ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Azapiko.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Azapiko?

Hotel Azapiko Blue Sea sunt cele mai apreciate hoteluri din Azapiko ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Azapiko.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Azapiko?

Hotel Azapiko Blue Sea sunt cele mai apreciate hoteluri din Azapiko cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Azapiko.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Azapiko?

Hotel Azapiko Blue Sea sunt hoteluri din Azapiko ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Azapiko?

Hotel Azapiko Blue Sea sunt cele mai apreciate hoteluri din Azapiko ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Azapiko.