Autocar Astris, Thassos cu plecare din Sighisoara Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 92.3EUR - 96.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Aeria, Astris

Hotel Aeria    

   Scor 9.2 din 49 comentarii

Astris, Thassos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.07.2021

Hotel Aeolis Thassos Palace, Astris

Hotel Aeolis Thassos Palace    

   Scor 9.1 din 40 comentarii

Astris, Thassos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.07.2021

Despre AstrisPrezentare si poze Astris

Astris

Plaja Astris este situata in sud estul insulei in apropierea localitatii Potos. Desi este acoperita cu nisip si beneficiaza de o mare curata acesta plaja nu este recomandata familiilor cu copii pentru ca in apa, intrarea este abrupta ,iar curentul de la fundul marii este foarte puternic.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sighisoara in Astris, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Astris. Puteti rezerva hotelul preferat din Astris cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Astris care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Astris constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Astris, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sighisoara Litoral Astris (Thassos, Grecia) vara 2021 - 2022 la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Astris

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Astris?

Hotel Aeria, Hotel Aeolis Thassos Palace sunt cele mai populare hoteluri din Astris

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Astris?

Hotel Aeria, Hotel Aeolis Thassos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Astris ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Astris.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Astris?

Hotel Aeria, Hotel Aeolis Thassos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Astris ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Astris.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Astris?

Hotel Aeria sunt hoteluri din Astris ce au acces gratuit la internet