Autocar Asprovalta, Salonic Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre AsprovaltaPrezentare si poze Asprovalta

Asprovalta

Asprovalta este un oraş mic din nordul Greciei, la 80 km de Kavala. Traducerea literală a numelui este "Valea Alba". Există o mare promenada cu banci si un parc cu fântâni, în jurul căruia sunt grupate restaurante, taverne şi cafenele.

Situat in Golful Strimonikos apartine prefecturii Salonic din nordul Greciei. Orasele Salonic, Drama, Serres si Kavala sunt la mai putin de o ora distanta. Aeroporturile din Salonic si Kavala, precum si portul din Stravos, faciliteaza vizitele in Asprovalta

Asprovalta este o destinatie aleasa de turisti datorita plajelor cu nisip auriu si ape cristaline premiate cu Blue Flag - "steagul albastru", precum si datorita frumusetii si diversitatii naturii - munti inalti, lacuri, privelisti atragatoare si situri arheologice.

Sejururi Autocar Asprovalta

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Asprovalta, Salonic, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Asprovalta. Puteti rezerva hotelul preferat din Asprovalta cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Asprovalta care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Asprovalta constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Asprovalta, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Asprovalta (Salonic, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Asprovalta

Plaja este larga, cu nisip fin. Multe cafenele au saloanele pe plaja. Există mai multe amenajari pentru volei pe plaja, dusuri, vestiare si locuri de joaca.

Oraşul se află între pini, mare şi o pădure verde luxuriantă. Plaja lungă are ape de cristal şi unele porţiuni sunt organizate. În jurul Asprovaltei, există, de asemenea, alte plaje frumoase, cum ar fi Nea Vrasna şi Akrogiali. În sud, se poate vizita Peninsula Halkidiki şi Muntele Athos