Oferte cazare Argirades, Insula Corfu Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Stars Studios, Argirades

Hotel Stars Studios

Argirades, Insula Corfu, Grecia

  • Fara transport

  Despre ArgiradesPrezentare si poze Argirades

  Argirades

  Argirades este un mare sat pe calea spre Lefkimi, și este situat la o distanţă de 32 kilometri de orașul Corfu, la sud-est, într-o zonă de o frumusețe uluitoare, de un verde fermecător. El cuprinde in jur de 2000 de rezidenţi permanenţi.

  Oferte Argirades

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Argirades, Insula Corfu, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Argirades incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Argirades este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Argirades sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Argirades, Early Booking Argirades, Last Minute Argirades, Programe si Oferte Speciale Argirades.

  Argirades este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Argirades. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Argirades cu servicii minime pana la resorturi de lux din Argirades cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Argirades cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Argirades dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Argirades pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Argirades unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Argirades, Insula Corfu, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro