Charter Anavyssos, Attica Grecia vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre AnavyssosPrezentare si poze Anavyssos

Anavyssos

Anavyssos este un oraș și o fosta municipalitate în East Attica, Grecia. Acesta este situat în apropiere de coasta Golfului Saronic, la poalele dealului Olympos (487 m). Acesta este la 2 km nord de Palaia Fokaia, la 4 km est de Saronida, la 10 km vest de Lavrio și 34 km sud-est de centrul orașului Atena. Drumul Național 91 (Atena - Sounion) trece prin sudul orașului, de-a lungul coastei.

Sejururi Charter Anavyssos

Pentru Anavyssos, Attica, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Anavyssos la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Anavyssos se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Anavyssos, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Anavyssos pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Anavyssos.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Anavyssos (Attica, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Rezerva acum online!