Autocar Alonissos Island Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 333.7EUR - 490EUR)
Paradise, Patitiri

Paradise

Patitiri, Alonissos Island, Grecia

  • Autocar (14.05 - 05.10.2020)
  • Avion (30.05 - 26.09.2020)
  • Fara transport
  Atrium, Patitiri

  Atrium

  Patitiri, Alonissos Island, Grecia

   • Autocar (14.05 - 05.10.2020)
   • Avion (30.05 - 26.09.2020)
   • Fara transport

   Sejururi Autocar Alonissos Island

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Alonissos Island, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Alonissos Island. Puteti rezerva hotelul preferat din Alonissos Island cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Alonissos Island care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Alonissos Island constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Alonissos Island, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Alonissos Island Grecia vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!