Oferte cazare Akrotiri Zakynthos, Zakynthos Grecia vara 2020
(4 oferte, 337.8EUR - 337.8EUR)
Hotel Erietta Luxury Apartments, Akrotiri Zakynthos

Hotel Erietta Luxury Apartments

Akrotiri Zakynthos, Zakynthos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (08.07 - 30.09.2019)
 • Fara transport
Hotel Frido Luxury Villa, Akrotiri Zakynthos

Hotel Frido Luxury Villa

Akrotiri Zakynthos, Zakynthos, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (08.07 - 30.09.2019)
 • Fara transport
Mont Bleu Luxury Villa, Akrotiri Zakynthos

Mont Bleu Luxury Villa

Akrotiri Zakynthos, Zakynthos, Grecia

  • Avion
  • Fara transport
  Parys Villas, Akrotiri Zakynthos

  Parys Villas

  Akrotiri Zakynthos, Zakynthos, Grecia

   • Avion (15.06 - 30.09.2019)
   • Fara transport

   Oferte Akrotiri Zakynthos

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Akrotiri Zakynthos, Zakynthos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Akrotiri Zakynthos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Akrotiri Zakynthos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Akrotiri Zakynthos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Akrotiri Zakynthos, Early Booking Akrotiri Zakynthos, Last Minute Akrotiri Zakynthos, Programe si Oferte Speciale Akrotiri Zakynthos.

   Akrotiri Zakynthos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Akrotiri Zakynthos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Akrotiri Zakynthos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Akrotiri Zakynthos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Akrotiri Zakynthos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Akrotiri Zakynthos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Akrotiri Zakynthos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Akrotiri Zakynthos unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Akrotiri Zakynthos, Zakynthos, Grecia vara 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro