Autocar Agios Nikitas, Insula Lefkada cu plecare din Cluj Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 262.1EUR - 262.1EUR)

Afiseaza harta
Hotel Agios Nikitas, Agios Nikitas

Hotel Agios Nikitas  

   Scor 7.1 din 5 comentarii

Agios Nikitas, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (07.06 - 04.10.2020)
  • Avion (01.06 - 28.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.01.2020

Despre Agios NikitasPrezentare si poze Agios Nikitas

Agios Nikitas

Agios Nikitas este un mic sat de pescuit situat la 13 km sud-vest de orașul Lefkada și foarte aproape de plaja Kathisma. Plaja pitoreasca care se află față în față cu așezarea constă din ape limpezi de cristal strălucitor și nisip . Este într-adevăr mică, dar la fel de frumoasa ca alte plaje de pe insula, deoarece combină în mod unic o baie răcoritoare și o masă delicioasă într-unul dintre cele mai bune taverne de pește din apropiere. Este destul de populara printre turisti pentru bunelei facilități si atmosfera relaxantă.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Cluj in Agios Nikitas, Insula Lefkada, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Agios Nikitas. Puteti rezerva hotelul preferat din Agios Nikitas cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Agios Nikitas care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Agios Nikitas constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Agios Nikitas, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Cluj Litoral Agios Nikitas (Insula Lefkada, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!