Oferte cazare Agios Minas, Chios Grecia vara 2022
(1 oferte, 72.5EUR - 72.5EUR)
Hotel Voulamandis Houses, Agios Minas

Hotel Voulamandis Houses

Agios Minas, Chios, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Agios MinasPrezentare si poze Agios Minas

Agios Minas

Agios Minas este o fostă municipalitate pe insula Chios, Egeea de Nord, Grecia. De la 2011 reforma administrației publice locale este parte a municipiului Chios, din care este o unitate municipal. Acesta este situat pe coasta de est centrală a insulei, la sud de Chios (oraș). Suprafața sa este de 13.049 km² de teren.

Oferte Agios Minas

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Agios Minas, Chios, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Agios Minas incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Agios Minas este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Agios Minas sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Agios Minas, Early Booking Agios Minas, Last Minute Agios Minas, Programe si Oferte Speciale Agios Minas.

Agios Minas este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Agios Minas. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Agios Minas cu servicii minime pana la resorturi de lux din Agios Minas cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Agios Minas cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Agios Minas dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Agios Minas pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Agios Minas unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Agios Minas, Chios, Grecia vara 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Agios Minas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Agios Minas?

Hotel Voulamandis Houses sunt cele mai populare hoteluri din Agios Minas

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Agios Minas?

Hotel Voulamandis Houses sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Minas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Agios Minas.