Autocar Agios Ioannis Thassos, Thassos cu plecare din Pitesti Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 250EUR - 250EUR)

Afiseaza harta
Hotel Thassos Grand Resort, Agios Ioannis Thassos

Hotel Thassos Grand Resort    

   Scor 9.1 din 55 comentarii

Agios Ioannis Thassos, Thassos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (30.06 - 13.10.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.07.2021

Despre Agios Ioannis ThassosPrezentare si poze Agios Ioannis Thassos

Agios Ioannis Thassos

Agios Ioannis (Sf. Ioan), este o plaja frumoasa si salbatica situata intr-un golf din sud-estul insulei Thassos, undeva dupa Kinira si inainte de Aliki.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Pitesti in Agios Ioannis Thassos, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Agios Ioannis Thassos. Puteti rezerva hotelul preferat din Agios Ioannis Thassos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Agios Ioannis Thassos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Agios Ioannis Thassos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Agios Ioannis Thassos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Pitesti Litoral Agios Ioannis Thassos (Thassos, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Agios Ioannis Thassos

- Agios Ioannis este ideală pentru snorkeling. Golful de la Agios Ioannis este plin de pesti, arici si stelute de mare si multe alte vietuitoare marine.

- Necesita sa aveti papuci, apa fiind plina de pietre(chiar daca sunt create carari din saci cu nisip) si de arici de mare. Apa este putin mai rece decat in alte locuri.

- Accesul la plaja se face pe un drum neasfaltat care coboara in serpentine de la drumul principal.
Accesul se face din sosea in dreptul unui steag portocaliu, cu "Agios Ioannis" inscris pe el si a unui panou publicitar care indica drumul spre plaja.
Se coboara 100-150m pe un drum pe alocuri abrupt dupa care drumul pana la plaja continua 100-150m printre maslini. Portiunea de drum printre maslini este mai dificila si trebuie mers foarte incet(nerecomandat masinilor cu garda joasa, aceste pot fi lasate pe marginea soselei).
Ajunsi la plaja puteti lasa masina sub umbra maslinilor.

- Exista o mica terasa cu o rulota unde se vand produse fast-food(sandvisuri, gyros, clatite etc).

Intrebari frecvente despre Agios Ioannis Thassos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Agios Ioannis Thassos?

Hotel Thassos Grand Resort sunt cele mai populare hoteluri din Agios Ioannis Thassos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Agios Ioannis Thassos?

Hotel Thassos Grand Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Thassos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Agios Ioannis Thassos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Agios Ioannis Thassos?

Hotel Thassos Grand Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Thassos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Agios Ioannis Thassos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Agios Ioannis Thassos?

Hotel Thassos Grand Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Ioannis Thassos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Agios Ioannis Thassos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Agios Ioannis Thassos?

Hotel Thassos Grand Resort sunt hoteluri din Agios Ioannis Thassos ce au acces gratuit la internet