Autocar Agios Ioannis Thassos, Thassos cu plecare din Braila Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 214.6EUR - 214.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Thassos Grand Resort, Agios Ioannis Thassos

Hotel Thassos Grand Resort  

   Scor 9.2 din 40 comentarii

Agios Ioannis Thassos, Thassos, Grecia

  • Hotel cu plaja privata  
  • Autocar (22.05 - 18.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.09.2019

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Braila in Agios Ioannis Thassos, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Agios Ioannis Thassos. Puteti rezerva hotelul preferat din Agios Ioannis Thassos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Agios Ioannis Thassos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Agios Ioannis Thassos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Agios Ioannis Thassos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Braila Litoral Agios Ioannis Thassos (Thassos, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Rezerva acum online!